Μαρκησίες – Ένα πολύ νόστιμο, ατομικό γλυκάκι που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κεράσματα !
Για εσένα που θες να προσφέρεις ένα διαφορετικό γλυκάκι στους καλεσμένους σου, σήμερα σου παρουσιάζουμε τη συνταγή για μαρκησίες. Πρόκειται …
Για εσένα που θες να προσφέρεις ένα διαφορετικό γλυκάκι στους καλεσμένους σου, σήμερα σου παρουσιάζουμε τη συνταγή για μαρκησίες. Πρόκειται …
Δεν έχω φάει πιο λαχταριστά και γευστικά κωκ! Αλήθεια σας λέω! 🙂 Τέλεια κρέμα, απαλή και γευστική. Αφράτο παντεσπάνι, σιροπιασμένο …
Υλικά: 250 γρ σιμιγδάλι ψιλό, 250 γρ βούτυρο αγελάδας τεμαχισμένο, 800 γρ φρέσκο γάλα, 500 γρ σουμάδα, ξύσμα από ένα …
Πανεύκολο γλυκάκι που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της καρύδας! Έχει προέλευση Βραζιλιάνικη (οι βραζιλιάνοι το ονομάζουν Κοκάδα) αλλα κάλλιστα το …
Υλικά της συνταγής μας ( 8 τεμ.) 50 γρ. βούτυρο αγελαδινό λιωμένο 2 κ.σ. μέλι 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη 4 …
Και πάνω που έλεγα πως είχα τελειώσει με τις λεμονοπαραγωγές, σκαρφίστηκα γλυκό για επιδόρπιο της βραδιάς της Τσικνοπέμπτης, σε μια …
Υλικά 80 γρ. καλαμπόκι βούτυρο αγελάδας 300 γρ. λευκή σοκολάτα, λιωμένη σε μπεν μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων Επικάλυψη 500 γρ. …
Υλικά 80 γρ. καλαμπόκι βούτυρο αγελάδας 200 γρ. κουβερτούρα 50%-55% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων ζάχαρη
Υλικά 150 γρ. βούτυρο αγελάδας 75 γρ. μαύρη υγρή ζάχαρη 50 γρ. μέλι 350 γρ. νιφάδες βρόμης 50 γρ. φουντούκια, …
Προκειται για ενα υπεροχο παραδοσιακο γλυκο οπου το σιροπι και η κανελα ξεκινουν να κανουν παρτυ και σε καθε μοναδικη …
Ένα υγιεινό και γεμάτο ενέργεια σνακ για το γραφείο, το σχολείο και γιατί όχι και τη βόλτα. Γενικώς οι μπάρες …
Η ευκαιρία ήρθε με την μορφή του κλασσικού σιμιγδαλένιου χαλβά. Χαλβάς στον οποίο πρόσθεσα ξασπρισμένο αμύγδαλο, γλασσαρισμένες φλούδες από εσπεριδοειδή …