Γαλακτομπούρεκο με καταίφι !!!
Υλικά 450 γρ. φύλλο κανταΐφι (1 πακέτο) 300 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο φιστίκια Αιγίνης, τριμμένα για το …
Υλικά 450 γρ. φύλλο κανταΐφι (1 πακέτο) 300 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο φιστίκια Αιγίνης, τριμμένα για το …
Σιροπιαστές φωλιές με σοκολάτα Για τις φωλιές 1 πακέτο φύλλο κρούστας 250 γρ. βούτυρο αγελάδος 1 χοντρή …
Τραγανο, κριτσανιστο ελαφρα σιροπιασμενο πολιτικο φυλλο εκλεισε μεσα του βελουδινη κρεμα πορτοκαλι και ηρθε και τα αγκαλιασε απαλα ενα ελαφρυ …
ΥλικάΓια την κρέμα 700 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 1 πορτοκάλι, το ξύσμα του …
Υλικά Βάση 300 γρ. κουβερτούρα 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη 160 γρ. βούτυρο αγελάδας 4 αυγά 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αλεύρι …
Υλικά για 6 – 8 άτομα 5 κουτ. σούπας αγελαδινό βούτυρο (ή μαργαρίνη) 500 γρ. ψωμί ολικής άλεσης, κομμένο σε …
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, έφτιαξα μια ωραία πουτίγκα με κρουασάν βουτύρου, γεμισμένα με σοκολάτα αμυγδάλου γάλακτος. Μια γλυκιά και …
Αυτή η συνταγή είναι της μαμάς μου, και ο χρόνος μαζί με τα τραπέζια με φίλους οικογενειακούς, έχουν δείξει ότι …
Ένα από τα πολλά πρόσωπα της πανακότας έχει γεύση Ανατολής. Υλικά Για τα φύλλα 200 γρ. φύλλο κρούστας 100 γρ. …
Παραθέτω την δική μου εκδοχή του γνωστού γλυκού. Η διαφορά απο τις άλλες συνταγές πιστεύω οτι είναι το άρωμα.
Η συνταγή γι᾿ αυτό το «κολασμένο» γαλακτομπούρεκο, είναι της αγαπημένης μου θείας, της Ελένης. Είναι η συνταγή που έφτιαχνε στο …
Μια συνταγή ζαχαροπλαστείου για τέλειο γαλακτομπούρεκο. Φτιάξτε το!! Θα σας ενθουσιάσει!!!…