Ριζότο με ραντίτσιο και γκοργκοντζόλα
www.dailycious.gr
Ριζότο με μοναδικό ροζ-μωβ χρώμα, χαρακτηριστική ελαφρά πικρή και πικάντικη γεύση χάρη στο ραντίτσιο και παχύρευστη υφή χάρη στην κρεμώδη …
Ριζότο με μοναδικό ροζ-μωβ χρώμα, χαρακτηριστική ελαφρά πικρή και πικάντικη γεύση χάρη στο ραντίτσιο και παχύρευστη υφή χάρη στην κρεμώδη …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Α,σας έχω και τούτο!Γίνεται και νηστίσιμο,αν αντικαταστήσετε με φυτική κρέμα και μαργαρίνη και παραλείψετε εντελώς το τυρί.Μη νομίσετε οτι υπολείπεται …
Υλικά: 250 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 μέτριο πράσσο κομμένο κατά μήκος και μετά σε φέτες 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 …
Η κολοκύθα είναι αγαπημένο μου υλικό και αυτή την εποχή μπορείτε να την βρείτε πολύ εύκολα. Οι συνταγές τις είναι …