Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ – ΧΩΡΙΣ ΖΥΜΗ! // TORTA DI MELE SENZA IMPASTO
Αρχικά την δοκίμασα από περιέργεια, καθώς ο τρόπος παρασκευής της είναι εντελώς ανορθόδοξος! Μηλόπιτα χωρίς ζύμη, χωρίς να αναμείξετε τα …
Αρχικά την δοκίμασα από περιέργεια, καθώς ο τρόπος παρασκευής της είναι εντελώς ανορθόδοξος! Μηλόπιτα χωρίς ζύμη, χωρίς να αναμείξετε τα …
Μπουγάτσα με κρέμα Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας 150 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα 200 γρ. σιμιγδάλι …
Η τόρτα τενερίνα είναι ένα παραδοσιακό γλυκό απο την Φερράρα. Πλούσια σοκολατένια γεύση, με μαλακή, σχεδόν κρεμώδη καρδιά και καλυμμένη …
Ένα αγαπημένο γλυκάκι, σε μια πιο γρήγορη εκδοχή… Υλικά: 1 πακέτο σφολιάτα (2 φύλλα) 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο (450 γρ.) φύλλο Πολίτικο για γλυκα 150 γρ. βούτυρο γάλακτος λιωμένο 1 λίτρο φρέσκο γάλα 200 …
Πρόκειται για ατομικά μπουγατσάκια, πανεύκολα και πεντανόστιμα. Άσε που τα πιτσιρίκια τρελαίνονται. Ιδανικά και για μπουφέ, αλλά και για… ξαφνικούς …
Το φυλλο με το οποιο φτιαχνεται η μπουγατσα, απο τους ειδικους τεχνιτες στα μπουγατσαδικα, ειναι το λεγομενο “φυλλο αερος”. Το …