Ινδικός Χαλβάς με Σιμιγδάλι και Κάρδαμο – Sooji Halwa
helengrblog.blogspot.com
ασία ινδία 9 …αυτή την ονομασία το γνωρίζουμε κι εμείς…
ασία ινδία 9 …αυτή την ονομασία το γνωρίζουμε κι εμείς…
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3 φλ. τσ. γάλα 6 κ. σούπας ζάχαρη 1/2 φλ. τσ. ψιλό σιμιγδάλι 1 κ. σούπας φρέσκο βούτυρο …
Υλικά 300 γραμ. βούτυρο φρέσκο 350 γραμ. σιμιγδάλι χοντρό 100 γραμ. αμύγδαλα καθαρισμένα 450 γραμ. ζάχαρη άχνη 600 γραμ. γάλα …
Υλικά300 γρ. βούτυρο φρέσκο350 γρ. σιμιγδάλι χοντρό100 γρ. αμύγδαλα ξασπρισμένα450 γρ. ζάχαρη άχνη600 γρ. γάλα180 γρ. κρέμα γάλακτος1 κουταλάκι βανιλίνη …
Υλικά 300 γρ. βούτυρο φρέσκο 350 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 100 γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα 450 γρ. ζάχαρη άχνη 600 ml. γάλα …