BLANCMANGE (ΜΠΛΑΝ ΜΑΝΖΕ)
www.glykes-alchimies.gr
Αλέθουμε τα αμύγδαλα και τα πικραμύγδαλα στο μπλέντερ. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα στα αλεσμένα αμύγδαλα κατά τη διάρκεια του χτυπήματος. …
Αλέθουμε τα αμύγδαλα και τα πικραμύγδαλα στο μπλέντερ. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα στα αλεσμένα αμύγδαλα κατά τη διάρκεια του χτυπήματος. …
Μια Κυριακή έφτιαξα αυτήν την τούρτα από το αγαπημένο site Cupcakes and Cashmere. Ως συνήθως, έκανα κάποιες αλλαγές, γι’ αυτό …
Το τσουρέκι είναι μια από αυτές τις συνταγές όπου το αγοραστό (επαγγελματικό ή του ζαχαροπλαστείου) είναι πάντα καλύτερο από οποιοδήποτε …
Είναι απολαυστικό άλειμμα αν και με λίγες περισσότερες θερμιδούλες αλλά τί να γίνει όλες οι λιχουδιές έχουν κι από ένα …
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΓΛΑΣΟ ΥΛΙΚΑ 1ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1/2ΦΛΙΤΖ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 1/2 ΦΛΙΤΖ ΧΥΜΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ ΞΥΣΜΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ …