Μπατζίνα Με Τυριά Και Δυόσμο!
Χρονος Προετοιμασίας: 10-15 λεπτά Υλικά για 20 κομμάτια:400 γρ αλεύρι γ 100 γρ φαρινα 100 γρ ελαιόλαδο 100 γρ μαργαρινη …
Χρονος Προετοιμασίας: 10-15 λεπτά Υλικά για 20 κομμάτια:400 γρ αλεύρι γ 100 γρ φαρινα 100 γρ ελαιόλαδο 100 γρ μαργαρινη …
Την μπατζίνα, την έχουμε ξαναφτιάξει – πολλάκις!! – στην πιό απλή της μορφή (δες συνταγή εδώ), όμως τώρα που βγήκαν …
Μπατζίνα, παραδοσιακή πίτα της Θεσσαλίας χωρίς φύλλο, πανεύκολη, και τραγανή που πήρε το όνομά της από το τοπικό, σκληρό τυρί …
Από περιοχή σε περιοχή υπάρχουν διαφορές, αλλά η βασική ιδέα είναι η ίδια. Αυτή την έχω δει και την Καρδίτσα, …
Θεσσαλική πίτα χωρίς φύλλο, με βάση το κολοκύθι και προσθήκη μαγιάς που την κάνει ακόμα νοστιμότερη! 1 μεγάλο κολοκύθι ή …