Στριφτή πίτα με μοτσαρέλα!
Υλικά Για την ζύμη 400 ml. Γάλα 3 αυγά 6 κ.σ. λάδι 5 κ.σ. γιαούρτι 2 φακελάκια μαγιά 2 κ.γ.
Υλικά Για την ζύμη 400 ml. Γάλα 3 αυγά 6 κ.σ. λάδι 5 κ.σ. γιαούρτι 2 φακελάκια μαγιά 2 κ.γ.
Λαχταριστά φραντζολάκια για σάντουιτς από τον καλό μας φίλο τον Ορφέα! Απλά τέλεια!
Μια υπέροχη παραλλαγή της παραδοσιακής τυρόπιτα με φέτα. Η μαλακή και ζουμερή ζύμη της θα σας εντυπωσιάσει. Μπορείτε να την …
Υλικά 400γρ αλεύρι ενα κεσεδάκι γιαούρτι(220γρ) 1 φακελάκι μαγιά δυο κουταλιές σούπας ζάχαρη 100γρ μαργαρίνη 1 αυγό και λιγο αλάτι. …
Υλικά και οδηγίες 300ml γάλα ζεστό 300 γραμ. Βιτάμ πλάκα μέσα λιωμένο ανακατεύω καλά να λιώσει το βιτάμ και προσθέτω …
Υλικά 1 αυγό (εγώ έβαλα 1 ασπράδι και το μισό κρόκο) 1κσ κορν φλαουερ (εγώ έβαλα 1,5 κγ αλεύρι konjak) …
Τα κέικ αποτελούν το κατεξοχήν μαμαδίστικο γλυκό. Ξεχάστε τα κλασικά κέικ και δοκιμάστε μαζί με τα παιδιά σας νέες γεύσεις! …
Περιγραφή Μια γλυκεία πιτα που τρώγεται όλες της ώρες! 400 γρ + 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες της …
Με μια φρέσκια σαλάτα έχουμε ένα ωραιότατο βραδινό, ενώ είναι και μια καλή λύση για κολατσιό, για το γραφείο, το …
Τα παραδοσιακά πασχαλινά ψωμιά της Κρήτης δεν είναι τα τσουρέκια με τη μορφή και τη διαδικασία που τα φτιάχνουμε σήμερα. …
Είναι ένα ψώμακι με τρείς υπέροχες γεύσεις . Κατάλληλο για τον πρωινό καφέ και απογευματινό καφέ μας .
Υλικά 1-2 αυγά 1 μικρό κεσεδάκι γιαούρτι περίπου 2 μιση 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις μισή κούπα λάδι …
Για τη ζύμη: 125 γρ γάλα χλιαρό 1 φακελάκι μαγιά 80 γρ μαργαρίνη λιωμένη 300 γρ αλεύρι αλάτι Διαλύουμε τη …