Στριφτή πίτα με μοτσαρέλα!
Υλικά Για την ζύμη 400 ml. Γάλα 3 αυγά 6 κ.σ. λάδι 5 κ.σ. γιαούρτι 2 φακελάκια μαγιά 2 κ.γ.
Υλικά Για την ζύμη 400 ml. Γάλα 3 αυγά 6 κ.σ. λάδι 5 κ.σ. γιαούρτι 2 φακελάκια μαγιά 2 κ.γ.
Όσοι έχετε περιορισμένο ελεύθερο χρόνο όπως εγώ, θα την λατρέψετε!!! Ο τρόπος ανοίγματος είναι το θεϊκό! ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!!! …
Πάντα, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου από το τραπέζι μας το πρωί δεν έλειπε το γάλα, το μεσημέρι το τυρί …
Λαχταριστά φραντζολάκια για σάντουιτς από τον καλό μας φίλο τον Ορφέα! Απλά τέλεια!
Μια υπέροχη παραλλαγή της παραδοσιακής τυρόπιτα με φέτα. Η μαλακή και ζουμερή ζύμη της θα σας εντυπωσιάσει. Μπορείτε να την …
Υλικά 400γρ αλεύρι ενα κεσεδάκι γιαούρτι(220γρ) 1 φακελάκι μαγιά δυο κουταλιές σούπας ζάχαρη 100γρ μαργαρίνη 1 αυγό και λιγο αλάτι. …
Υλικά και οδηγίες 300ml γάλα ζεστό 300 γραμ. Βιτάμ πλάκα μέσα λιωμένο ανακατεύω καλά να λιώσει το βιτάμ και προσθέτω …
Υλικά 1 αυγό (εγώ έβαλα 1 ασπράδι και το μισό κρόκο) 1κσ κορν φλαουερ (εγώ έβαλα 1,5 κγ αλεύρι konjak) …
Τα κέικ αποτελούν το κατεξοχήν μαμαδίστικο γλυκό. Ξεχάστε τα κλασικά κέικ και δοκιμάστε μαζί με τα παιδιά σας νέες γεύσεις! …
1 κιλό κιμά ανάμεικτο 1 κρεμμύδι μέτριο τριμμένο 4 κ.σ. σκορδόλαδο 2 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.σ. κύμινο 2 πρέζες …
Περιγραφή Μια γλυκεία πιτα που τρώγεται όλες της ώρες! 400 γρ + 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες της …
Το ψωμάκι naan, συνοδευτικό για τα ινδικά φαγητά μας. Εύκολο και νόστιμο Υλικά:2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 μαγιά …
Η πίτσα αυτή είναι για όσους αποφεύγουν τα λιπαρά. Γίνεται πολύ νόστιμη και τρώγεται ευχάριστα από όλους.
Η πίτσα αυτή είναι για όσους αγάπανε την πίτσα αλλά αποφεύγουν τα λιπαρά. Γίνεται πολύ νόστιμη και τρώγεται ευχάριστα από …
Με μια φρέσκια σαλάτα έχουμε ένα ωραιότατο βραδινό, ενώ είναι και μια καλή λύση για κολατσιό, για το γραφείο, το …
Τα παραδοσιακά πασχαλινά ψωμιά της Κρήτης δεν είναι τα τσουρέκια με τη μορφή και τη διαδικασία που τα φτιάχνουμε σήμερα. …
Είναι ένα ψώμακι με τρείς υπέροχες γεύσεις . Κατάλληλο για τον πρωινό καφέ και απογευματινό καφέ μας .
Το ζύμωμα του χριστόψωμου είναι ένα παραδοσιακό Ελληνικό έθιμο και γίνεται την παραμονή των Χριστουγέννων. Το χριστόψωμο μοιράζεται στο γεύμα …
Υλικά 1-2 αυγά 1 μικρό κεσεδάκι γιαούρτι περίπου 2 μιση 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις μισή κούπα λάδι …
Σήμερα, σας βρήκα μια καταπληκτική συνταγή για ψωμάκι από το γαλλικό AZ Cuisine και μάλιστα με λίγες θερμίδες. Βέβαια, έβαλα …