Ντοματόπιτα με τυρένιο φύλλο μυρωδικών
Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. γιαούρτι 50 …
Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. γιαούρτι 50 …
Υλικά 1 φύλλο σφολιάτας 1 φιλέτο κοτόπουλου 300 γρ. 3 φλυτζάνια μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 φλυτζάνια τυρί γκούντα τριμμένη 2 κόκκινες …
2 κουταλιές μουστάρδα Ντιζόν 450 γρ. ψαρονέφρι χωρίς πέτσες και λίπη 1,5 φλ. μαρούλι σχισμένο ½ φλ. ανάμικτα φρέσκα μυρωδικά …
Πιπεριές σε τρία διαφορετικά χρώματα, ένα ταιριαστό τυράκι και έτοιμο φύλλο θα σας γεμίσουν τα πιάτα σας χρώμα και γεύση. …
Από τον Chef Γιώργο Μανούσο ,500 γρ. ρεβίθια 15 γαρίδες 1 πράσο 1 κρεμμύδι 3 καρότα 2 πιπεριές Φλωρίνης 2 …
Yλικά 500 γρ. έτοιμες κρέπες 100 γρ. κεφαλοτύρι 100 γρ. γραβιέρα 100 γρ. τυρί φέτα 100 γρ. ανθότυρο 100 γρ. …
Για τη ζύμη: 125 γρ γάλα χλιαρό 1 φακελάκι μαγιά 80 γρ μαργαρίνη λιωμένη 300 γρ αλεύρι αλάτι Διαλύουμε τη …