Τυρόπιτα με 4 Τυριά και Φύλλο Κανταΐφι
Η κλασική τυρόπιτα, παίρνει μια άλλη μορφή, κάτι μεταξύ τυρόπιτας και σουφλέ, με τραγανή επιφάνεια και ζουμερή, πλούσια γέμιση από …
Η κλασική τυρόπιτα, παίρνει μια άλλη μορφή, κάτι μεταξύ τυρόπιτας και σουφλέ, με τραγανή επιφάνεια και ζουμερή, πλούσια γέμιση από …
Υλικά για 6 ρολά: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. νερό 1 κ.γλ. αλάτι 2 κ.σ. ξύδι 1 …
Το όνομα «ξυπόλιτη», αυτής τις πιπερόπιτας, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει φύλλα, πάνω αλλά και κάτω, πράγμα που την …
Υλικά συνταγής 400 γρ. ανάμικτα κίτρινα τυριά χαμηλών λιπαρών τριμμένα [γκούντα, ρεγγάτο, τσένταρ] 200 γρ. λευκά μανιτάρια 1 κ.σ. ελαιόλαδο …
Μια υπέροχη μανιταρόπιτα που ικανοποιεί όλα τα γούστα και μπορεί να αποτελέσει καθημερινό πιάτο ή να προσφερθεί και σε μπουφέ!
Μια πολύ νόστιμη πίτα, με τραγανό φύλλο σφολιάτας πάνω -κάτω, πολύ ζουμερή, με υπέροχη κρέμα τυριών. Ο συνδυασμός των τυριών, …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ.: Για τη βάση: 250 γρ. αλεύρι 130 γρ. μαργαρίνη 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη 1/2 κ.γλ. …
Ομολογώ ότι μπροστά σε ένα κομμάτι πίτας δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα!! Το ίδιο και στους λαχανοντολμάδες (άσχετο, αλλά …
Περιγραφή Νόστιμη και εύκολη στην παραγωγή της. 300 γρ χλιαρό γάλα 100 γρ ελαιόλαδο 100 γρ μαργαρίνη αλάτι, ζάχαρη 1 …
Αν με ρωτήσετε ποια είναι η πιο αγαπημένη μου πίτα, θα σας πω ότι αυτή είναι! Μια πολύ νόστιμη, γρήγορη …