πατάτες βουτύρου γαλλικές – – Oh là là
Το απόλυτο συνοδευτικό της γαλλικής σχολής: Πατάτες βουτύρου. Μίνιμαλ μαγειρική, μάξι γεύση. Και μαζί, ελευθερία αρωματικού αυτοσχεδιασμού για τέλειους συνδυασμούς …
Το απόλυτο συνοδευτικό της γαλλικής σχολής: Πατάτες βουτύρου. Μίνιμαλ μαγειρική, μάξι γεύση. Και μαζί, ελευθερία αρωματικού αυτοσχεδιασμού για τέλειους συνδυασμούς …
Πάντα υπάρχουν εύκολες και νόστιμες ιδέες για finger food! Για παράδειγμα πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ γυρνώντας από δουλειά και παίρνεις …
Τα μανιτάρια στον φούρνο με μυρωδικά ετοιμάζονται στα γρήγορα με φρέσκα μανιτάρια και λίγα καθημερινά μυρωδικά όπως ρίγανη, μαϊντανό, λεμόνι …
Τα μανιτάρια στον φούρνο με μυρωδικά είναι από τις συνταγές που ετοιμάζονται χωρίς πρόγραμμα, αναλογίες και κατευθύνσεις. Αρκεί να βρω …
600 γρ. αλεύρι σκληρό 9 γρ. μαγιά ξερή 10 γρ. μπέικιν πάουντερ 15 γρ. αλάτι 20 γρ. ζάχαρη 350 ml …
Γνωρίζουμε καλά πως τα περισσότερα παιδιά δεν τα πάνε καλά με τα λαχανικά. Σήμερα σας έχουμε μια έξυπνη πρόταση για …
Πανεύκολα τυροπιτάκια με υλικά που συνήθως έχουμε σπίτι μας και με μέτρο ζύγισης το κεσεδάκι του γιαουρτιού που θα χρησιμοποιήσουμε …
Η επιλογή μου ήταν να φτιάξω, ένα μπέργκερ κοτόπουλου με παρμεζάνα. Παρμεζάνα υπάρχει και μέσα στο ίδιο το μπιφτέκι αλλά …
H κλασική προβηγκιανή tapenade περιέχει οπωσδήποτε εκτός βέβαια από τις ελιές, αρκετή κάπαρη και αντζούγιες. Στη εκδοχή που δίνω σήμερα …
250 γρ. λουκάνικα από γαλοπούλα Φράνκα Ifantis 1,5 κιλό φρέσκο σπανάκι 250 γρ. γραβιέρα Τρύπας Κρήτης 1 ζωμό κότας Knorr …
1 μεγάλη μελιτζάνα 2 αβγά 2/3 φλ. παρμεζάνα 1 κρεμμύδι 1 σκελ. σκόρδο 1 φλ. γαλέτα 2-3 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο …
Υλικά για 1 ορθογώνια φόρμα 20χ10: 60 ml ελαιόλαδο 60 ml γάλα 30 ml γιαούρτι 2 αβγά μεγάλα 120 γρ. …
1 κιλό μπουκιές κοτόπουλου Ifantis Xυμό από ½ λεμόνι Eλαιόλαδο Άλτις 2 κ.σ. μαϊντανό 1 κ.σ. δενδρολίβανο 1 κ.σ. θυμάρι …
Εννούσα τσίκνισμα από το σπιτικό φαστφουντάδικο!!!! Τί εννοώ;;;; Ελάτε μαζί μου και θα δείτε μια λιχουδιά… μα τί λιχουδιά!!!! Κι …
Ελαφρώς αφυδατωμένα ντοματίνια που μαγειρεύονται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χρησιμοποιούνται σε γαρνιτούρες και σαλάτες.
Υποθέτουμε ότι διατηρείται στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 μέρα, αυτό όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί επειδή δεν μένει ούτε κομματάκι!
Όλο το μεγαλείο της απλότητας είναι συγκεντρωμένο σ’ αυτή τη συνταγή!! Μανιτάρια, φρέσκα αρωματικά από τις γλάστρες μας, μοσχοβολιστό, αγνό …
Σήμερα το μεσημέρι προσφέρετε στα παιδιά νόστιμα, υγιεινά και θρεπτικά κεφτεδάκια κοτόπουλου! Η κλασική συνταγή σε light έκδοση λόγω κοτόπουλου …
Όταν η ντομάτα κάνει ηλιοθεραπεία….. Υλικά ντομάτες ρόμα χοντρό αλάτι σκόρδο δεντρολίβανο θυμάρι ελαιόλαδο …
Οι κρέπες είναι παράδοση στην Γαλλία. Σύμφωνα με την παράδοση, σερβίρονταν στη γιορτή της Υπαπαντής στις 2 Φεβρουαρίου, που αργότερα …