ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΑΝΣΕΤΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ, ΤΖΙΝΤΖΕΡ & ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΦΡΑΟΥΛΑ
www.chefonair.gr
2 κιλά χοιρινή πανσέτα 2 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. δενδρολίβανο 125 γρ. κρέμα βαλσαμικού με φράουλα Kalamata Papadimitriou Ελαιόλαδο …
2 κιλά χοιρινή πανσέτα 2 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. δενδρολίβανο 125 γρ. κρέμα βαλσαμικού με φράουλα Kalamata Papadimitriou Ελαιόλαδο …
4 φιλέτα κοτόπουλου 2 κλων. δενδρολίβανο φρέσκο ½ φλ. μουστάρδα squeeze πικάντικη Kalamata Papadimitriou ¼ φλ. σιρόπι σφένδαμου ¼ φλ. …
Ένας τέλειος συνδυασμός με πολύ ωραία εμφάνιση… Για την φωλιά παρμεζάνας Παρμεζάνα τριμμένη – 1 κούπα Για τα μανιτάρια Μανιτάρια …