Χοιρινό με ρεβίθια & απάκι στο φούρνο
Το χοιρινό με ρεβίθια είναι μια παραδοσιακή συνταγή σε πολλά μέρη της Ελλάδας και κυρίως στη Κρήτη, απ’ ότι μαθαίνω. …
Το χοιρινό με ρεβίθια είναι μια παραδοσιακή συνταγή σε πολλά μέρη της Ελλάδας και κυρίως στη Κρήτη, απ’ ότι μαθαίνω. …
Το πετιμέζι μου αρέσει πολύ και το χρησιμοποιώ συχνά σε ντρέσινγκ για σαλάτες, για να εμπλουτίσω τη γεύση σαλτσών, με …
Ένα απλό φαγητό που αποκτά “χαρακτήρα” με το μέλι φασκομηλιάς και το αρωματικό δεντρολίβανο. ΥΛΙΚΑ 2 φύλλα δάφνης 1 κοτόπουλο …
Η συνταγή μου σήμερα είναι πολύ γρήγορη και εύκολη , αλλά παράλληλα δίνει ένα τόνο πολυτέλειας στο καθημερινό μας τραπέζι …
Υλικά συνταγής για το οσομπούκο 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από μπούτι- οσομπούκο) 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 80γρ. βούτυρο 1 ποτήρι λευκό …
Στο φούρνο με αρωματικά και ζωμό κρέατος. Είναι απλά άλλος ένας τρόπος να μαγειρέψουμε τις πατατούλες; Όχι! Μιλάμε για το …
Εύκολο αλλά και εντυπωσιακό το κύριο πιάτο της γιορτής, σκέτο λουκούμι.Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Σε ένα μπολάκι …
Υλικά συνταγής για τα ραβιόλια 300γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 2 κ.σ. νερό για τη γέμιση 250γρ. …