Χοιρινό με ρεβίθια & απάκι στο φούρνο
Το χοιρινό με ρεβίθια είναι μια παραδοσιακή συνταγή σε πολλά μέρη της Ελλάδας και κυρίως στη Κρήτη, απ’ ότι μαθαίνω. …
Το χοιρινό με ρεβίθια είναι μια παραδοσιακή συνταγή σε πολλά μέρη της Ελλάδας και κυρίως στη Κρήτη, απ’ ότι μαθαίνω. …
Συνδυάζει τη νοστιμιά ενός καλομαγειρεμένου πρώτου πιάτου, ενός ζυμαρικού σε μία υπέροχη σάλτσα ντομάτας (που δεν είναι μόνο ντομάτα αλλά …
Η παρακάτω συνταγή που βρήκα στις Συνταγές της παρέας είναι ιταλικής έμπνευσης, αλλά με ελληνικότατα υλικά! Ιδού!
Τα συκωτάκια από κοτόπουλο ήταν από τα αγαπημένα πιάτα μου ως πιτσιρικάς. Δευτερεύον υλικό στα συκωτάκια μου, το μυστηριώδες φασκόμηλο …
4-5 μπουτάκια κοτόπουλου (κοπανάκια) 300 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 2 κ.σ. ελαιόλαδο ½ φλ. μύρτιλα ½ φλ. …
Ένα απλό φαγητό που αποκτά “χαρακτήρα” με το μέλι φασκομηλιάς και το αρωματικό δεντρολίβανο. ΥΛΙΚΑ 2 φύλλα δάφνης 1 κοτόπουλο …
Υλικά συνταγής για το οσομπούκο 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από μπούτι- οσομπούκο) 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 80γρ. βούτυρο 1 ποτήρι λευκό …
Αρωματικό και πολύ νόστιμο το φαγητό για το τραπέζι της Κυριακής. Υλικά 2 κουνέλια, βάρους περίπου 1.400 – 1.500 γρ. το …