Τορτίγιες Γεμιστές στο Φούρνο
www.kitchenstori.es
Οι Τορτίγιες (small torta) είναι ένα είδος άζυμης, λεπτής, μαλακής, επίπεδης πίτας από αλεύρι καλαμποκιού ή λεπτόκοκκο άλεσμα σιταριού. Αυτό …
Οι Τορτίγιες (small torta) είναι ένα είδος άζυμης, λεπτής, μαλακής, επίπεδης πίτας από αλεύρι καλαμποκιού ή λεπτόκοκκο άλεσμα σιταριού. Αυτό …
ΥλικάΡεβύθια 5οο γρΛουκάνικα 300 γρΝτομάτες 3 τεμΠιπεριές Φλωρίνης 2 τεμ ψιλοκομμένεςΔενδρολίβανο 1 κουταλάκι του γλυκούΣκόρδο 3 σκελίδες ψιλοκομμένεςΧυμός λεμονιού 1 …
Ένα εξαιρετικά νόστιμο φαγητό.. 500 γρ. ρεβύθια μουλιασμένα σε νερό από το προηγούμενο βράδυ αρκετό ελαιόλαδο 4 μεγάλες σκ.σκόρδο 2 …
Η πολέντα έχει καταγωγή από την Ιταλία και συγκεκριμένα από μια περιοχή της Βόρειας Ιταλίας που βρέχεται από την Αδριατική, …
..φάγαμε χθες, ένα μοσχομυριστο φαγάκι. Βασική προϋπόθεση, ένα καλό λουκάνικο, μια αξιοπρεπής μπύρα! ΥΛΙΚΑ 500 γρ. λουκάνικο ροδέλες 2 τσακώνικες …