Ελληνική Παραδοσιακή Ψαρόσουπα
Ψάρι βραστό & Ψαρόσουπα παραδοσιακή, δυναμωτική και για πολλούς πολύ αγαπημένη σούπα με φρέσκα ψάρια.Για να έχουμε μια νόστιμη ψαρόσουπα …
Ψάρι βραστό & Ψαρόσουπα παραδοσιακή, δυναμωτική και για πολλούς πολύ αγαπημένη σούπα με φρέσκα ψάρια.Για να έχουμε μια νόστιμη ψαρόσουπα …
1 ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ (ΞΑΛΜΥΡΙΣΜΕΝΟ) 1 ½ ΦΛ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΥΖΙ 1 LT ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 Κ.Σ. ΣΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΙ 2 ΚΛΩΝ. …
Άτομα: 4-6, Χρόνος προετοιμασίας: 20’, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα, Κόστος: 16,5 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό φρέσκα καλαμάρια 1 ξερό …
Αρωματικό και πολύ νόστιμο το φαγητό για το τραπέζι της Κυριακής. Υλικά 2 κουνέλια, βάρους περίπου 1.400 – 1.500 γρ. το …
Η σημερινή μας πρόταση για το κυριακάτικο τραπέζι! Υλικά 500γρ. ρύζι 1 κιλό χοιρινό σε μερίδες 1 κούπα κρασί 2 …
Ρύζι τηγανιτό για πρώτη φορά έφαγα στην Αγγλία, στο ισόγειο ενός εμπορικού κέντρου στο Portsmouth, κάτι που παρεμπιπτόντως έβλεπα για …
Μια δεμένη, κοκκινιστή μαγειρίτσα είναι το μανιάτικο ρεγάλι, χωρίς έντερα και χόρτα ή μαρούλια, που σερβίρεται σαν σάλτσα πάνω σε …
”Πλούσιο”, δεν το λες.. . Αλλά μην ανησυχείτε, δεν θα σας κρατήσει κακία… Μπορεί να είναι ένα φτωχικό πιάτο αυτό …