Τορτίγιες Γεμιστές στο Φούρνο
Οι Τορτίγιες (small torta) είναι ένα είδος άζυμης, λεπτής, μαλακής, επίπεδης πίτας από αλεύρι καλαμποκιού ή λεπτόκοκκο άλεσμα σιταριού. Αυτό …
Οι Τορτίγιες (small torta) είναι ένα είδος άζυμης, λεπτής, μαλακής, επίπεδης πίτας από αλεύρι καλαμποκιού ή λεπτόκοκκο άλεσμα σιταριού. Αυτό …
Το γιουβέτσι είναι ίσως η επιτομή του Ελληνικού comfort food. Ένα φαγητό που κάνω συχνά, ορέγομαι συχνότερα και το σερβίρω… …
Το κοκκινιστό κοτόπουλο με μακαρόνια, ανήκει μέσα στα δέκα πιο κλασικά φαγητά που γίνονται σε κάθε σπίτι της Ελλάδας, τουλάχιστον …
Τέσσερα ελληνικά τυριά (μελίχλωρο, κεφαλοτύρι, ανθότυρο και κατίκι) πρωταγωνιστούν σε μια πίτσα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.Υλικά1 λεπτή ζύμη …
Άτομα: 4-6, Χρόνος προετοιμασίας: 20’, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα, Κόστος: 16,5 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό φρέσκα καλαμάρια 1 ξερό …
Υλικά 1 λεπτή ζύμη για πίτσα (βλ. συνταγή στο τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή ) ή έτοιμη νωπή ζύμη για …
Άλλη συνηθισμένη σάλτσα με αρισμαρί είναι τούτη εδώ, που φτιάχνουμε για τα λεγόμενα «ψάρια μαρινάτα» . Κόκκινη σάλτσα αρωματισμένη με …