σπαγκέτι alle vongole: πάστα με θαλασσινό μεδούλι
www.pandespani.com
Φρέσκες τοσοδούλες αχιβάδες ελαφρώς πικάντικες κι άλλο τόσο κεφάτες, με λιγκουίνι και σάλτσα από τα πιο βασικά υλικά (ελαιόλαδο, σκόρδο, …
Φρέσκες τοσοδούλες αχιβάδες ελαφρώς πικάντικες κι άλλο τόσο κεφάτες, με λιγκουίνι και σάλτσα από τα πιο βασικά υλικά (ελαιόλαδο, σκόρδο, …
Το chorizo (υπάρχει μεξικάνικο και ισπανικό) είναι φρέσκο λουκάνικο χοιρινού που τρώγεται μαγειρεμένο. Μπορεί να είναι ήπιο ή καυτερό και …
Ένα ξεχωριστό, καλοκαιρινό και θαλασσινό πιάτο : Spaghetti με αχιβάδες. Κλείνει μέσα του αρώματα της θάλασσας αλλά και της στεριάς, …