Πένες ριγκάτε με πέστο goji
Ένα κλασσικό πιάτο της Ιταλικής κουζίνας πειραγμένο ως προς τα τυριά για να δοθεί ελληνικός τόνος στη δομή του, αλλά …
Ένα κλασσικό πιάτο της Ιταλικής κουζίνας πειραγμένο ως προς τα τυριά για να δοθεί ελληνικός τόνος στη δομή του, αλλά …
Το ραγού ή σάλτσα με κρέας αποδίδει βάθος και πληρότητα γεύσης καθώς μισομεθυσμένο σιγομαγειρεύεται με τη ντομάτα και τα λαχανικά …
Είναι ένα γευστικό πρώτο πιάτο (ηθελημένα το αναφέρω εσφαλμένα σαν “σαλάτα”, έτσι είναι πολύ πιο κοντά στην ιδέα που έχουμε …
Υλικά 500 γρ. σπαγγέτι βρασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας 4 μεγάλα αβγά 500 γρ. ζαμπόν μπούτι φουαντρέ τεμαχισμένο …
Βράζουμε τα λαζάνια μας ή όποιο άλλο ζυμαρικούλι μας αρέσει σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και στραγίζουμε. Πέστο βασιλικού …
Εύκολα και γρήγορα ετοιμάζουμε αρωματικά σκορδομακάρονα.Διαδικασία Βράζουμε τα ζυμαρικά της αρεσκείας μας σε κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με …
Ο μετρ του κυριακάτικου τραπεζιού και από τα πιο αγαπητά ελληνικά φαγητά. Η καλύτερη εκτέλεση για κοκκινιστό κοτόπουλο με μακαρόνια, …