ΘΡΑΨΑΛΑ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
θα χρειαστούμε για 2 μερίδες: 500 γρ θράψαλα (κατά προτίμηση τα πλοκάμια τους) 3. κουτ. σ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια …
θα χρειαστούμε για 2 μερίδες: 500 γρ θράψαλα (κατά προτίμηση τα πλοκάμια τους) 3. κουτ. σ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια …
Ένα πιάτο γεμάτο αρώματα. Θαλασσινά και ζυμαρικά βαπτισμένα σε μια υπέροχη σάλτσα φέτας με διακριτικό άρωμα ούζου. Σε περιόδους νηστείας …
Και το σερβίρουμε με γιουβέτσι αρωματισμένο από το απέραντο μας γαλάζιο…, το οποίο μαγειρεύτηκε με τα πλοκάμια του… Υλικά 1,1-1,2 …
Φαγητό για όλες τις εποχές, για νηστεία, για το καλοκαίρι, για το χειμώνα, για το μεσημεριανό τραπέζι για ουζάκι για …
Μια τέλεια μακαρονάδα θαλασσινή που συνδυάζει και λαχανικά μαζί για άρωμα, χρώμα και γεύση. Μπορείτε άνετα να τη σερβίρετε στους …
Υλικά:1 κιλό θράψαλα 1/2 ποτήρι κρασί 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας αλάτι πιπέρι 2 φύλλα δάφνης μπαχάρι 1/2 …