Παστίτσιο, μπουκιά και συγχώριο!
Ένα κλασσικό παστίτσιο, εύκολο και γρήγορο με μια μικρή διαφοροποίηση στην εκτέλεση που το καθιστά κυριολεκτικά μπουκιά και συγχώριο καθώς …
Ένα κλασσικό παστίτσιο, εύκολο και γρήγορο με μια μικρή διαφοροποίηση στην εκτέλεση που το καθιστά κυριολεκτικά μπουκιά και συγχώριο καθώς …
Ιταλίκή αγαπημένη μου συνταγή! Pasta Pomodoro al forno από το βιβλίο μου ‘Νοστιμιές αλά ιταλικά’.
500 γρ. κοχυλάκι, κοφτό μακαρονάκι ή penne rigate, fusilli κλπ 3 μπάλες φρέσκια μοτσαρέλα 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα 1 φλ. …
Πεντανόστιμα ζυμαρικά γεμισμένα με κιμά. Ποιος μπορεί να τους αντισταθεί? 500 γρ. ζυμαρικά κοχύλια ή καλαθάκια 3 κ. σ. βούτυρο …
Μια δροσερή σαλάτα, παλιότερα μόνο καλοκαιριάτικη (που τα αμπελοφάσουλα ήταν στην εποχή τους), στις μέρες για όλο το χρόνο χάρη …
Υλικά 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες και βρασμένες 1 κ. γ. αλάτι 1 κ. γ. κορνφλάουρ 1 ασπράδι αυγού 4 σκελίδες …
Το γιουβετσάκι είναι πετυχημένο όταν είναι μελωμένο˙ δεν πρέπει να είναι ούτε στεγνό, ούτε να έχει πολλά υγρά, αλλά ούτε …
Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.Διαδικασία Σε μια βαθιά κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα …
Παιδια η σαλατα ειναι ολα τα λεφτα, αξιζει να την δοκιμασετε!Υλικά 240 γρ. μακαρόνια ή κοχυλάκια1/4 κούπας ελιές Καλαμών σε …