ιστορικά σπαγκέτι: pasta alla norma
Το πλέον διάσημο πιάτο ζυμαρικών της Σικελίας και εξαγώγιμο στον κόσμο, η pasta alla Norma, γεννήθηκε στην Κατάνια και αφιερώθηκε-βαφτίστηκε-συνδέθηκε …
Το πλέον διάσημο πιάτο ζυμαρικών της Σικελίας και εξαγώγιμο στον κόσμο, η pasta alla Norma, γεννήθηκε στην Κατάνια και αφιερώθηκε-βαφτίστηκε-συνδέθηκε …
Κανελόνια, πιάτο κατ’ εξοχήν κυριακάτικο, στα χρόνια της νιότης μου), σολομός, υλικό κατ’ εξοχήν γιορτινό, στα χρόνια της οικονομικής ανεξαρτησίας …
Φαγάκι διαφορετικό σας έχω σήμερα, θρεπτικό και νόστιμο απο αυτά που λύνουν τα χέρια για δυο μέρες 😉 Το θαυματουργό …
Θεσπέσια κανελόνια με γέμιση σπανάκι και ρικότα μεσα σε μια πλούσια αλλά όχι λιγωτική μπεσαμέλ.
Τα κανελόνια με το σπανάκι και την ρικότα είναι φαγητό σκέτηγλύκα (κυριολεκτικά) λόγω του ίδιου του σπανακιού και της ρικότας, …
Υλικά 3/4 φλιτζ. καρύδια ξεφλουδισμένα και κομματιασμένα 1/3 φλιτζ. κουκουνάρια καβουρδισμένα (3-4 λεπτά σε μέτρια φωτιά) 1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη …
Ένας συνδυασμός που θα σας αρέσει πάρα πολύ!Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό σπανάκι φρέσκο/κατεψυγμένο 1 κουτί κανελόνια 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Λέμε ότι η συνταγή είναι «για 6 άτομα», όμως όρκο δεν παίρνουμε… Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σας ζητήσουν διπλή μερίδα!