Σούπα Τραχανά, η μοντέρνα!
Το blog της “Οι συνταγές της Ασπρούλας“, είναι από τα πιο αγαπημένα Food Blogs με μεγάλο κοινό να το παρακολουθεί …
Το blog της “Οι συνταγές της Ασπρούλας“, είναι από τα πιο αγαπημένα Food Blogs με μεγάλο κοινό να το παρακολουθεί …
Οι λιαστές ντομάτες προσθέτουν τόνους γλυκύτητας αλλά και εκείνην την “τόσο όσο πρέπει” οξύτητα που θα ισορροπήσουν την πικάντικη παρουσία …
Η τσουχτή είναι μια μακαρονάδα με μυζήθρα ξερή, καβουρντισμένη σε βούτυρο και ένα αυγό τηγανητό πάνω της. Φτωχό φαγητό σε …
Σούπα τραχανά με τυρί φέτα, άγρια μανιτάρια και κολοκυθόσπορους. Μερίδες: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 20΄, Χρόνος μαγειρέματος: 20΄
Με τραχανά έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές της υπαίθρου μιας και ήταν εύκολο να τον παρασκευάσουν με υλικά από τα …
Σήμερα έχουμε άλλη μία νόστιμη πρόταση σε ζυμαρικά με μία ιδιαίτερη, εύκολη, γρήγορη, δροσερή, λεμονένια σάλτσα από αβοκάντο και βασιλικό….
Από την Αντωνία Παπακωνσταντίνου ,400 γρ. σπαγγέτι Νο 6 3 σκελ. σκόρδο 1/3 φλ. ελαιόλαδο Άλτις 10 μαύρες ελιές Καλαμών …
Το εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι …
Μια διαφορετική συνταγή για ψαρόσουπα, που θα κάνει ακόμα και αυτούς που δεν προτιμούν το ψάρι να ζητάνε και δεύτερο …