Γιουβαρλάκια
Επίσης, τα γιουβαρλάκια δεν είναι μπιφτέκια με ζουμί. Άλλη μια μεγάλη παρανόηση. Κοντολογίς, τα γιουβαρλάκια θέλουν ΠΟΛΛΑ μυρωδικά κι όχι …
Επίσης, τα γιουβαρλάκια δεν είναι μπιφτέκια με ζουμί. Άλλη μια μεγάλη παρανόηση. Κοντολογίς, τα γιουβαρλάκια θέλουν ΠΟΛΛΑ μυρωδικά κι όχι …
Το Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) ,… …
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 1 “Σπιτικό” ζωμό βοδινού Knorr 1 ποτήρι γλυκό κρασί 200 γρ. Ελαιόλαδο 2 κ. σ. μαϊντανό …
Η κόρη μου έχει αναρτήσει και όντως είναι καταπληκτικά. Τώρα θα σας γράψω μια δική μου συνταγή από αυτές που …
Το μοσχάρι είναι η δεύτερη επιλογή μου μετά το κοτόπουλο όταν πρόκειται να μαγειρέψω κρέας. Ψάχνοντας για ιδέες, έπεσα πάνω …
,1½ κιλό αγριογούρουνο χωρίς κόκκαλο 3-4 καρότα 3 κρεμμύδια ξερά 1 κλων. σέλερι 4-5 σκελ. σκόρδο 2 κ.σ. μαϊντανό 2-3 …
Υλικά 1 κ. μοσχαρίσιο κιμά, χοντροκομμένο 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 κονσέρβα φασόλια κόκκινα, βρασμένα 1/2 κονσέρβα καλαμπόκι, βρασμένο 3 …
Υλικά: Για τα γιουβαρλάκια: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλικομμένο 1 αυγό αλάτι πιπέρι 7 …
Αν φτιάξετε αυτό το γιουβέτσι, δεν θα θέλετε να ξαναμαγειρέψετε το κριθαράκι σας με άλλο τρόπο!