Ριζότο με αρακά και πράσο, συνοδέψτε με πέστο, μαίδανού με ταχίνι
Απλά τέλειο. Βέβαια το πέστο είναι στη γεύση του καθενός. Το σίγουρο είναι ότι δένει πολύ ωραία με το ριζότο. …
Απλά τέλειο. Βέβαια το πέστο είναι στη γεύση του καθενός. Το σίγουρο είναι ότι δένει πολύ ωραία με το ριζότο. …
Θέλετε να μαγειρέψετε το κιμά αλλά δεν θέλετε να καταφύγετε πάλι στη λύση των ζυμαρικών; Εμείς συχνά επιλέγουμε να το …
Υλικά 400 γρ.σπαράγγια 5 κούπες ζωμό κοτόπουλου 1/4 κούπας βούτυρο 1 κουταλιά λάδι 1 κούπα ροδέλες πράσου 1 1/2 κούπα …
Μετά από την έντονη κρεατοφαγία των ημερών καλο είναι να κάνουμε μια μικρή αποτοξίνωση οικογενειακώς. Εμείς λοιπόν για σήμερα το …
Υλικά συνταγής 300γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλο 200γρ. μανιτάρια κομμένα σε …
Μια διαφορετική πρόταση για να φτιάξουμε το ρύζι μας, σας έχουμε σήμερα. Πολύ νόστιμο συνοδευτικό για ένα τραπέζι ή και …
Υλικά – 50 γρ. αποξηραμένα βασιλομανίταρα – 70 ml ελαιόλαδο – 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο – 1 κιλό ρύζι – …
300 γραμμάρια ρύζι Arborio 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1.500 γραμμάρια ζωμό κοτόπουλου 200 ml λευκό ξηρό κρασί …
Ένα ξεχασμένο πιάτο, από την εποχή που οι γιαγιάδες μας προσπαθούσαν να φτιάχνουν, με απλά υλικά, νόστιμα, πολύ θρεπτικά, αλλά …
Υλικά 1/2 κιλό άγριο ρύζι 2 λίτρα ζωμός λαχανικών ή κότας ή νερό αλάτι (περίπου 2 κουτ. γλυκού, αν βάλουμε …
Εξαιρετικό ριζότο με σπαράγγια γαρνιρισμένα με παρμεζάνα και μαϊντανό, για ένα γρήγορο άλλα εντυπωσιακό ορεκτικό ή συνοδευτικό…
Υλικά 2 ποτήρια ρύζι arborio 6 ποτήρια ζωμό κοτόπουλο ζεστό 400γρ γαρίδες καθαρισμένες 1 πράσο ψιλοκομμένο 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες …
Ένα πεντανόστιμο ριζότο με θαλασσινά.Υλικά 250 γρ. βιτάμ 600 γρ. ρύζι τύπου αρμπόριο ή καρναρόλι 2 μερίδες ζωμός κοτόπουλου knorr …
Τα μυστικά για ένα καλό ριζότο είναι δύο. Πρώτον, τo ρύζι που θα χρησιμοποιήσω θα πρέπει να είναι μία από τις …
Σε 3 μήνες θα βρίσκομαι στην Ελλάδα και εγώ αισθάνομαι λες και θα φύγω αύριο!Έχω μεγάλο ενθουσιασμό και αγωνία. Σκέφτομαι …
Η Paella, χαρακτηριστικό πιάτο όλης της Ισπανίας, γεννημένο στην Βαλένθια, ξεκίνησε να φτιάχνεται όπως και η δική μας κακαβιά, με …
Είναι μια εύκολη και μυρωδάτη συνταγή.
Μια συνταγή πανεύκολη, υγιεινή και νόστιμη, με λίγες θερμίδες.