Κοτόπουλο με σαφράν και μυρωδικά
Το σαφράν έχει μια μοναδική λουλουδάτη και γήινη γεύση που πιστεύω ότι συνδυάζεται καλά με πιο τολμηρές γεύσεις όπως τζίντζερ …
Το σαφράν έχει μια μοναδική λουλουδάτη και γήινη γεύση που πιστεύω ότι συνδυάζεται καλά με πιο τολμηρές γεύσεις όπως τζίντζερ …
Οι φακές “παίζουν” δυνατά και το καλοκαίρι, ειδικά σε δροσερές σαλάτες ή μαγειρεμένες με διαφορετικό τρόπο όπως η συνταγή με …
Τα μπουτάκια κοτόπουλου είναι από τα πιο νόστιμα κομμάτια και ταιριάζουν πολύ με τη γεύση και το άρωμα από τις …
Η συνταγή αυτή για κεφτεδάκια χοιρινά με φασκόμηλο είναι εύκολη και πολύ ξεχωριστή. Το φασκόμηλο είναι ένα ιδιαίτερο φυτό με …
8 μπαρμπούνια 3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο Άλτις μια πρέζα σαφράν 1/2 κουτ. του γλυκού πιπέρι καγιέν μερικά κλωναράκια θυμάρι …
Ένα ωραίο πιάτο για τους λάτρεις του πικάντικου. 800 γρ. φτερούγες 1 1/2 κούπα ρύζι καρολίνα 3 κούπες ζωμό κοτόπουλου …
Την ξέρετε πια νομίζω την διαφωνία μας με τη συνblogger μου Χαρά στις γεύσεις. Εγώ μπαχαρικά χρησιμοποιώ λίγα και εκείνη …
Μια κλασική σούπα από την Ταϊλάνδη, εξωτική και νοστιμότατη, η οποία συνηθίζεται πολύ και στη Μαλαισία και στην Ινδονησία !Ετοιμάζεται …
Λιβανέζικο κοτόπουλο με πιλάφι Ακούς «λιβανέζικο» και λες «ω, ρε μάνα μου… τι υλικά να θέλει αυτό τώρα και ποιός …
Ταξιδάκι μέχρι το Λίβανο ετοιμάζει ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας. Δεν θέλει εισιτήριο, ούτε διαβατήριο. Μόνο μια κατσαρόλα και ένα ταψί. …
Μια συνταγή απίθανη από την Ινδονησία!
Η Jambalaya, λοιπόν, μπορεί να γίνει με μοσχάρι, με χοιρινό, με κοτόπουλο, με πάπια, με προσούτο, με λουκάνικα, αλλά και …