Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Όλο το μεσημέρι του Σαββάτου, η κουζίνα μυρίζει ξύδι. Το περιεχόμενο στα διάφορα μπολ και τις λεκανίτσες θυμίζουν ταινία τρόμου. …
Απ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά …
Όσο αρέσει σε κάποιους η ελληνική μαγειρίτσα, άλλο τόσο κάποιοι άλλοι την απεχθάνονται. Για τους χορτοφάγους, τα παιδιά και όσους …
Είστε χορτοφάγοι ή τέλος πάντων δεν είστε οπαδοί των εντέρων και των λοιπών την μαγειρίτσας;Έχουμε την λύση και για εσάς!Έχουμε …
Υλικά συνταγής για τη σούπα ½ κιλό μανιτάρια πλευρώτους ¼ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. φρεσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ¼ φλιτζ.άνηθος ψιλοκομμένος …