Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Ένα μοναδικό και εμπνευσμένο πιάτο, με υπέροχη γεύση! Η δυσκολία του θα μας αποζημιώσει απόλυτα!…
Λατρεύω όλους τους ντολμάδες, τυλιγμένους κλασικά με λάχανο ή αμπελόφυλλα αλλά και με φύλλα μαρουλιού ή σέσκλου! Κάθε εκδοχή έχει …
1/4 φλ. ελαιόλαδο 12 αγκινάρες καθαρισμένες 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους κομμένα σε φέτες …
Απ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά …
Ήρθε η ώρα να κλείσω τα ποστ με τις κινέζικες συνταγές. Για τελευταίο άφησα το πιάτο με τα τηγανητά λαχανικά, …
Όσο αρέσει σε κάποιους η ελληνική μαγειρίτσα, άλλο τόσο κάποιοι άλλοι την απεχθάνονται. Για τους χορτοφάγους, τα παιδιά και όσους …
Υλικά1 κιλό αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένομπόλικο άνηθο ψιλ/μένο4 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλεςκαρότα και πατατούλες, αν θέλετελάδι, αλάτι, πιπέρι,ζωμός λαχανικών προαιρετικά1-2 …
32 σπαράγγια Ζωμό λαχανικών 2 κρόκους αυγών Χυμό από 1 λεμόνι 1 κουταλάκι κορν φλάουρ…