Γιουβέτσι με λαχανικά στην κατσαρόλα
Πολύ ελαφρύ και νόστιμο με τα λαχανικά που αγαπάμε ! Συνοδεύουμε ,αν θέλουμε, με τριμμένη φέτα .
Πολύ ελαφρύ και νόστιμο με τα λαχανικά που αγαπάμε ! Συνοδεύουμε ,αν θέλουμε, με τριμμένη φέτα .
Γευστικό και ελαφρύ!
Γευστικότατο και ελαφρύ!
4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη 1 καρότο ψιλοκομμένο σε καρέ 1 κολοκύθι ψιλοκομμένο σε …
Θα νομίζετε ότι τρώτε κρέας με κριθαράκι! Τα μανιτάρια είναι το κρέας των χορτοφάγων και συνοδεύουν άριστα το κριθαράκι. Δοκιμάστε …
Το ριζότο είναι μια συνταγή όλοι λίγο έως πολύ έχουμε γευτεί και μαγειρέψει. Σήμερα, θα σας δείξουμε πώς το κριθαράκι …
Το αγαπημένο μας γιουβέτσι, τρώγεται και αλλιώς! Υπέροχο, ελαφρύ, λιτό αλλά με ξεχωριστή νοστιμιά, ειδικά για όσους λατρεύουν τα θαλασσινά! …
Πολύχρωμα λαχανικά και οι γεύσεις του λεμονιού και του θυμαριού κάνουν το κριθαράκι αυτό ιδανικό ανοιξιάτικο πιάτο. Μπορούμε να κόψουμε …
Υλικά 500 γρ. μανιτάρια κατά προτίμηση πλευρότους 200 ml. ελαιόλαδο 200 γρ. βούτυρο 200 ml. κρασί λευκό 3 κρεμμύδια (στο …
Το άρωμα της καραβίδας δεν το αλλάζω με τίποτα! Είναι τόσο φίνο και ξεχωριστό που δεν χρειάζονται πολύπλοκα αρώματα και …