Ριζότο με κάστανα, απάκι και εστραγκόν
funkycook.gr
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Ριζότο με μοναδικό ροζ-μωβ χρώμα, χαρακτηριστική ελαφρά πικρή και πικάντικη γεύση χάρη στο ραντίτσιο και παχύρευστη υφή χάρη στην κρεμώδη …
Υλικά για 4 άτομα: Για το risotto : μισό κρεμμύδι ξερό άσπρο μέτριο 500 γρ. ρύζι arborio (ή ρύζι carnaroli) 2 κ.σ. παρμεζάνα …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Η κολοκύθα είναι αγαπημένο μου υλικό και αυτή την εποχή μπορείτε να την βρείτε πολύ εύκολα. Οι συνταγές τις είναι …