Μοσχάρι με μπρόκολο. Ας μαγειρέψουμε κινέζικο
mikrikouzina.blogspot.com
Υλικά 400 γρ. μοσχάρι 500 γρ. φουντάκια μπρόκολο 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη 2 πράσινα κρεμμυδάκια κομμένα σε κομμάτια των 1,5 …
Υλικά 400 γρ. μοσχάρι 500 γρ. φουντάκια μπρόκολο 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη 2 πράσινα κρεμμυδάκια κομμένα σε κομμάτια των 1,5 …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά, χτένι ) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 …
Υλικά συνταγής 1 1/2 κιλό μοσχάρι λίγο βούτυρο και λίγο αραβοσιτέλαιο 1 κρεμμύδι μικρό 1 σκελίδα σκόρδο λεπτοκομμένο 1 μέτριο …
Το “vitello tonnato” είναι ένα κλασσικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, με ειδικότερα εκείνης της βόρειο-δυτικής άκρης της χώρας, δίπλα στη …