Πικάντικο ινδικό dahl με κόκκινες φακές και νεροκολοκύθα σερβιρισμένο με μπασμάτι και πρόβειο γιαούρτι
Με ντομάτες και καυτερές νιφάδες κόκκινου τσίλι, πιπεράτο φρέσκο τζίντζερ και κύμινο, με κρεμμύδι και σκόρδο φυσικά, χρυσαφένιο κουρκουμά και …
Με ντομάτες και καυτερές νιφάδες κόκκινου τσίλι, πιπεράτο φρέσκο τζίντζερ και κύμινο, με κρεμμύδι και σκόρδο φυσικά, χρυσαφένιο κουρκουμά και …
Υλικά – 1 κ.γ. σκόνη τσίλι – 1/2 κ.γ. αλάτι – 1 κ.γ. κουρκουμά – 1/4 κ.σ. σπόρο κόλιανδρου – 1/4 …
Ποπκορν σε δύο εκδοχές (με τυρί & με σοκολάτα)Ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί καλοκαιρόφιλοι -σαν και του λόγου μου- το …
Κοτόπουλο με μέλι και σουσάμι! Δεν είναι γλυκόξινο κοτόπουλο, καμία σχέση με το επίσης πολύ αγαπημένο μας πιάτο! Τρυφερά κομμάτια …
Υλικά 450 γρ. κοτόπουλο μπούτι,χωρίς την πέτσα και χωρίς κόκκαλο 10 ml. μίγμα μπαχαρικών Cajun 10 ml. πικάντικη σάλτσα τσίλι …
Ημερομηνία Προβολής: 15/2/2011 – Από τον Chef Γιώργο Δραμηλαράκη…
Πάμε μια βόλτα στο Mexico με πεντανόστιμα και υγιεινά μπουρίτος χωρίς κρέας μονάχα με λαχανικά. Το μυστικό είναι να τα …