Βινεγκρέτ φράουλα
Οι αναλογίες είναι του σεφ Γιάννη Λουκάκου, σε μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή βινεγκρέτ για τις σαλάτες. Ο οποίος συνδυάζει τη συγκεκριμένη …
Οι αναλογίες είναι του σεφ Γιάννη Λουκάκου, σε μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή βινεγκρέτ για τις σαλάτες. Ο οποίος συνδυάζει τη συγκεκριμένη …
Τύφλα να ‘χει η αγοραστή!
Τα Scotch Eggs (σκωτσέζικα αυγά) είναι ένα κλασικό Βρετανικό κολατσιό, όπου μέσα σε μια μπάλα από παναρισμένο κιμά λουκάνικου, περικλείεται …
Ένα αγαπημένο φαγητό σε μια εμπνευσμένη παραλλαγή καθώς αυτή η συνταγή περιέχει και αντζούγιες που όχι μόνο προσθέτουν γεύση στο …
Υλικά – 2 κρόκοι αυγών – 1 κ.γ. μουστάρδα ντιζόν – 500 ml ηλιέλαιο – 1-2 κ.σ. ξύδι λευκό – …
Σε αντίθεση με τον κλασικό τρόπο που έχει μόνο κρόκους (απ’ την εποχή του χτυπήματος στο χέρι), εγώ χρησιμοποιώ και …
ΥΛΙΚΑ : 500 γρ στήθος κοτόπουλου κομμένο στη μέση σε δύο φιλέτα. 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 1 κ.γ μουστάρδα dijon …
Το Βιτέλο Τονάτο (Vitello = μοσχάρι, Tonnato = τόνος) είναι για μένα το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό πιάτο. Ένα πιάτο που… …