Μαριναρισμένο Σαλάχι στο Φούρνο –Marinated and Baked Skate Fish
helengrblog.blogspot.com
Τα σαλάχια ψαρεύονται για τη σάρκα των πτερυγίων τους , που είναι εξαιρετικά εύγευστη, αλλά και για το δέρμα τους, …
Τα σαλάχια ψαρεύονται για τη σάρκα των πτερυγίων τους , που είναι εξαιρετικά εύγευστη, αλλά και για το δέρμα τους, …
υλικά για τον σολoμό 2 φιλέτα σολoμού (125γρ το καθένα) ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κουταλάκι θυμάρι 1/2 κουταλάκι ζάχαρη …
Όσοι λατρεύουμε τα ψάρια, τα μαγειρεύουμε με πολλούς τρόπους και το αποτέλεσμα είναι νόστιμο και λαχταριστό.Εδικά ένα μεγάλο φρέσκο ψάρι, …
1 μυλοκόπι (~1 kg.)4 σκ. σκόρδο1 κομμάτι τζίντζερΧυμός 1/4 λάιμ1,5 κ.γ. πιπέρι Σετσουάν1 κ.γ. δεντρολίβανο1 κ.γ. θρούμπι (ή θυμάρι αν …
“Κι ο κολιός (είναι εξαιρετικός) τον Αύγουστο” λέει ο λαός μας! Αυτό βέβαια δεν άρχισε να λέγεται τυχαία. Όμως πιστεύω …