Πικάντικο chutney σύκου
Ας μαγειρέψουμε τώρα κάτι απίθανο! Το chutney είναι κατ’ ουσίαν μια γλυκόξινη διασταύρωση σάλτσας και μαρμελάδας και κατάγεται από την …
Ας μαγειρέψουμε τώρα κάτι απίθανο! Το chutney είναι κατ’ ουσίαν μια γλυκόξινη διασταύρωση σάλτσας και μαρμελάδας και κατάγεται από την …
Μια απλή vinaigrette πασπαρτού που ταιριάζει πολύ με τις σαλάτες σας, τολμήστε να τη δοκιμάσετε παρέα με ψητές πατάτες, με …
Τώρα… τη σερβίρουμε με μαραθοκεφτέδες,χορτοκεφτέδες,κολοκυθοκεφτέδες…Ή αν έχουμε τηγανίσει ψάρι,την κάνουμε ζευγάρι,ταιριάζει άψογα!(στο μυαλό μου πάντως είναι ιδανικό ντιπ για φρεσκοψημένο …
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/4 φλ. κόκκινη πιπεριά ξεσποριασμένη, πλυμένη και ψιλοκομμένη 1 κουταλάκι θυμάρι ξηρό 1/2 φλ. κόκκινο ξύδι …
Ο σκοπός μας δεν είναι να κάνουμε οικονομία, είναι να ελέγχουμε απόλυτα τι τρώμε και να κρατήσουμε την γεύση και …
Υλικά 150 γρ. μαγιονέζα έτοιμη (σπιτική ή του εμπορίου) 5 κουτ. σούπας μουστάρδα, προτιμότερο καυτερή 1 κουτ. σούπας ξίδι της …
Το μόνο που ήξερα είναι ότι γίνεται με φρούτα κ λαχανικά, ξύδι, ζάχαρη κ αρωματικά. Αυτοσχεδίασα λοιπόν ανάλογα με το …