Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 125 γρ. . βούτυρο μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. …
Συνταγές με θυμάρι με ζαμπόν και μοτσαρέλα
-
-
Αγαπημένος μεζές μικρών και μεγάλων, που με παγωμένη μπυρίτσα απογειώνει τα καλοκαιρινά βράδια. Φτιαγμένη με μπόλικα τυράκια και πικάντικα λουκάνικα, …
-
Υλικά 1 πακέτο ριγκατόνι, μαγειρεμένα al dente (βράσουν 1-2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες του πακέτου δείχνουν) 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο …
-
Σήμερα το μενού έχει πίτσα!!! Μια πίτσα για τις ξαφνικές επισκέψεις, γρήγορη (έτσι βιαστικά, ιδιαίτερα βιαστικά έγινε και η δική …
-
Υλικά 400 γρ. αλεύρι 1 πακετάκι ξηρή μαγιά 50 ml. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 600 γρ. ξεφλουδισμένες ντομάτες,κομμένες …
-
Συστατικά 250γρ. Rigatoni 250γρ. Μανιτάρια 1 μεγάλο κρεμμύδι 150γρ. Χοιρινή ωμοπλάτη (σε φέτες) 1 κ.σ. βούτηρο 1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα …
-
6 πατάτες συνολικού βάρους 1.100 γρ. περίπου 200 γρ. ζαμπόν (ή μπέικον αν προτιμάτε) κομμένα σε μέτρια κομμάτια 1 κ.σ. …