Χριστουγενιάτικο χοιρινό με σάλτσα κράνμπερι και σταφίδες
Θα ξετρελαθεί ο ουρανίσκος σας!!! Αν επιλέξετε ένα καλό χοιρινό κρέας, το μαρινάρετε 1 μέρα πριν στην άλμη και το …
Θα ξετρελαθεί ο ουρανίσκος σας!!! Αν επιλέξετε ένα καλό χοιρινό κρέας, το μαρινάρετε 1 μέρα πριν στην άλμη και το …
Στο τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το κρέας που συνηθίζουμε να σερβίρουμε είναι κάποιο πουλερικό ή χοιρινό ή ακόμα …
2 ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ 1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 100 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 Κ.Γ. ΚΑΡΥ 2 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ 5 ΚΛΩΝ. …
Υλικά – 1 γαλοπούλα (περίπου 4 κιλά) – 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος – 1 φλ. ελαιόλαδο – ½ φλ. κρασί …
4 καλαμάρια μεγάλα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1-1/2 φλ. κινόα βρασμένη 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 1 πράσο ψιλοκομμένο 1 πιπεριά …
1 κοτόπουλο 3000 – 3.500 γρ. 50 γρ. βούτυρο αλάτι λάδι Για τη γέμιση 1 κονσέρβα τρούφα μανιτάρι 2 αυγά …
Το κουνουπίδι αλλιώς!! Η ιδέα ήρθε από περιοδικό μεγάλου Αγγλικού Σ/Μ. Το κουνουπίδι είναι πια στην εποχή του ας προτιμήσουμε …