Πολίτικο γιουβέτσι με μανιτάρια !!!
Ένα γιουβέτσι διαφορετικό που θα πλημμυρίσει το σπίτι σας με αρώματα!!
Ένα γιουβέτσι διαφορετικό που θα πλημμυρίσει το σπίτι σας με αρώματα!!
Η γαλοπούλα πρέπει να είναι ξεκοκκαλισμένη (οπότε ελαττώνεται το βάρος, στο τέλος έχει οδηγίες, αν δεν έχετε βολικό χασάπη). Γεμίζεται …
Το Καλαθάκι Λήμνου είναι ένα ιδαίτερα γευστικό τυρί που σε συνδυασμό με το φυστίκι Αιγίνης και τη βυσσινάδα συνοδεύει εξαιρετικά …
1 κολοκύθα κόκκινη γύρω στα 3 κιλά ολόκληρη 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο …
1 λαβράκι Για την κρούστα 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης 5 γρ. φρέσκια ρίγανη 5 γρ. φρέσκο θυμάρι 2 γρ. δεντρολίβανο …
Υλικά 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα κατά μήκος στα δύο 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι, …
300 γρ. φιλετάκια κοτόπουλου με μυρωδικά Ifantis 2 κρεμμύδια ξερά 2 κρεμμύδια φρέσκα 1 σκελ. σκόρδο 100 γρ. εξαιρετικό παρθένο …
,500 γρ. ταλιατέλες 6 χοντρές φέτες σαλάμι βραστό σκορδάτο Ifantis ½ κόκκινη πιπεριά ½ κίτρινη πιπεριά ½ κρεμμύδι 200 γρ. …
Από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη…