ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ
shogunkitchen.blogspot.com
Σήμερα χρησιμοποιούμε ένα από τα αγαπημένα μας θαλασσινά, το χταπόδι, για να μαγειρέψουμε ένα φαγητό καταπληκτικό! Πρόκειται για συνταγή πανεύκολη, …
Σήμερα χρησιμοποιούμε ένα από τα αγαπημένα μας θαλασσινά, το χταπόδι, για να μαγειρέψουμε ένα φαγητό καταπληκτικό! Πρόκειται για συνταγή πανεύκολη, …
Σας αρέσουν τα θαλασσινά; Αφελής ερώτηση φυσικά… Ειδικά τα καλαμαράκια και ειδικότερα όταν είναι ολόφρεσκα! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαγειρευτούν, …
Τόση νοστιμιά και τόσο απλά… Υλικα Ελαιόλαδο – 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Γαρίδες μεγάλες – 1 1/2 κιλό Ντομάτες …
Από τον Chef Βαγγέλη Δρίσκα ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες) ½ κ. γαρίδες 4 σκελ. σκόρδο Χυμό & ξύσμα από 1 …