Mont-blanc au chocolat by Παρλιάρος
Μετά το χρυσό άγγιγμα του Μίδα, σειρά έχει το σοκολατένιο άγγιγμα του Παρλιάρου. Έτσι λοιπόν, τι άλλο θα μπορούσε να …
Μετά το χρυσό άγγιγμα του Μίδα, σειρά έχει το σοκολατένιο άγγιγμα του Παρλιάρου. Έτσι λοιπόν, τι άλλο θα μπορούσε να …
Τα κάστανα είναι οι κατ΄εξοχήν Χειμωνιάτικοι καρποί, με τα οποία μπορούμε να τα φτιάξουμε γλυκό του κουταλιού, κρέμα κάστανου, που …
Η σημερινή συνταγούλα είναι πανεύκολη, πεντανόστιμη, αλλά λίγο τσιμπημένη σε θερμίδες (άτιμα κάστανα! Όμως είναι καλής ποιότητας θερμίδες κ εξάλλου …
Από τα πιο γευστικά χειμωνιάτικα κέικ!
Ένας γιορτινός κορμός με ένα υπέροχο παντεσπάνι ρολό: Υλικά: Για το κέικ: 4 αυγά 50γρ. γάλα 50 γρ. αραβοσιτέλαιο 70 …
,Υλικά 1 κιλό κάστανα βρασμένα, καθαρισμένα και πολτοποιημένα 1 πακέτο βιτάμ 100 γρ. ζάχαρη 1 σφηνάκι κονιάκ ή άλλο ποτό …
Τα έκανα τρουφάκια! πανεύκολα ΚΑΙ νηστίσιμα, αν τα κάνετε για τα Χριστούγεννα. Και μιας και την παρασκευή είναι μεγάλη γιορτή, …
Καλημέρα και καλή βδομάδα, γλυκιά και νόστιμη!