Ριζότο κάστανου με προσούτο και κουκουνάρι
Υλικά για 4-5 άτομα: 300 γρ. κάστανα (βάρος με τη φλούδα) βρασμένα για 15′ 50 γρ. κουκουνάρι περασμένο από τηγάνι …
Υλικά για 4-5 άτομα: 300 γρ. κάστανα (βάρος με τη φλούδα) βρασμένα για 15′ 50 γρ. κουκουνάρι περασμένο από τηγάνι …
Μια πρωτότυπη ιδέα για τον μπουφέ σας. Αντι να γεμίσετε την γαλοπούλα η την κότα σας βάλτε τα γιομίδια σε …
Υπέροχη γέμιση!!! 1 (4-5 κιλά) γαλοπούλα καθαρισμένη 1/2 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς το συκώτι της γαλοπούλας (ή συκώτι κοτόπουλου) 1 ξερό …
Μοσχάρι νουά με δαμάσκηνα, βερίκοκα και κάστανα, μια πολύ γευστική πρόταση για το φετινό μας χριστουγεννιάτικο ή γενικά εορταστικό τραπέζι! …
Ένα ελαφρύ και πολύ νόστιμο γιορτινό γλυκό με κάστανα.
Από την Chef Patissier Ισμήνη Δοβέλου Ημερομηνία προβολής 19/12/12 – ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 400 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. …
Υλικά 400 γρ. καθαρισμένες πατάτες 90 γρ. κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα ½ φλ. γάλα 4 κ.σ. μαργαρίνη Λίγο αλάτι Εκτέλεση …