Τυροπιτάκια Αλά Ευγενία
Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια διά χειρός της μαμάς Ευγενίας. Θα μοσχομυρίσει το σπιτι σας!! Λίγα μυστικά ακόμα Χρησιμοποιώ το ίδιο …
Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια διά χειρός της μαμάς Ευγενίας. Θα μοσχομυρίσει το σπιτι σας!! Λίγα μυστικά ακόμα Χρησιμοποιώ το ίδιο …
Υλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 400 γρ κοσκινισμένη Καλαμποκέλαιο 3/4 ποτήρι νερού Νωπή μαγιά ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλιά σούπας Νερό 1 φλιτζάνι τσαγιού …
Τα πιροσκί είναι μια παραδοσιακή συνταγή της Ρωσίας που τα τελευταία χρόνια κάνει δυναμικά την εμφάνισή της και στους φούρνους …
Η συνταγή είναι πανεύκολη και γευστικότατη, ιδανική για παιδιά.
100 γραμμάρια αλεύρι ολικής 200-250 γραμμάρια αλεύρι σκληρό 1/2 κ.γ. αλάτι 15 γραμμάρια καλαμποκέλαιο 1 αυγό 120 γραμμάρια γάλα 15 …
300 γραμμάρια αλεύρι ολικής αλέσεως 300 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ. 300 γραμμάρια χλιαρό νερό 25 γραμμάρια νωπή μαγιά 30 γραμμάρια ζάχαρη …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ Γάλα 1 ποτήρι και 1/4 περίπου Μαγιά νωπή …
Χριστός στην έρημο και στη συνέχεια διανεμήθηκαν στο πλήθος. Μαζί με τους άρτους ευλογούνται επίσης μικρές ποσότητες οίνου και ελαίου …
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό Μαγια νωπή 100 γρ Γάλα 120 γρ καυτό Ζάχαρη 400 γρ …
Υλικά Λουκουμάδες Αλεύρι 3 φλυτζάνια του τσαγιού Νερό 3 φλυτζάνια του τσαγιού χλιαρό Μαγιά νωπή 30 γρ Καλαμποκέλαιο για το …
Υλικά Καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Ρύζι γλασέ 250 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλό Μαγιά νωπή …
Η φίλη Νίκη Τσαρνά έφτιαξε αυτά τα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ σιροπιαστά κρουασανάκια με γέμιση μερέντα!Η συνταγή είναι μιας άλλης φίλης και επίσης …
Μπείτε και εσείς στον κόπο να φτιάξετε ψωμί τουλάχιστον μία φορά για να γνωρίσετε την γεύση του πραγματικού ψωμιού που …
Ενα τέλειο γλυκάκι απλά και εύκολα! Yλικά Αλεύρι φαρίνα – 2 1/2 ποτήρια νερού Βούτυρο – 4 κουταλιές σούπας Μαγιά …
Τι πιο πασχαλινό από τσουρέκια! Όλο το σπίτι μοσχοβολάει όταν ψήνονται και αποτελεί και ιδανικό πρωινό τις ημέρες μετά την …
Την Γκόλφω την “γνώρισα” μέσα απο το Facebook και την Ομάδα της που λέγεται “Οι συνταγές της Γκόλφως” . Είναι …