ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΑΝΗΘΟΥ
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Αυτό το φαγάκι να το δοκιμάσετε μόνο αν σας αρέσουν τα (αρκετά) καυτερούτσικα πιάτα.Ο γιος μου τους έχει μεγάλη αδυναμία …
Όπως είχαμε υποσχεθεί, σήμερα μαγειρεύουμε τη δεύτερη γιαπωνέζικη συνταγή της εβδομάδας! Τη γιαπωνέζικη εκδοχή του τηγανιτού ρυζιού. Η διαφορά του …
Σήμερα θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα μια γαρνιτούρα για να συνοδεύσετε το κρέας ή το …
Πρόκειται για ένα αρωματικό πιλάφι με λαχανικά. 5 φλιτζανάκια του ελληνικού ρύζι για πιλάφι σπυρωτό 3 + 1 γεμάτες κουταλιές …
Υλικά συνταγής 2 φιλέτα παγκάσιους 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο ½ σακκουλάκι μύδια καθαρισμένα 2 καλαμάρια σε ροδέλες 2 πιπεριές κόκκινες …
Υλικά (για 4 άτομα):2,5 φ.τ. σπυρωτό ρύζι250γρ. καθαρισμένα μύδια2 κ.σ. αρακάς2 κ.σ. καλαμπόκι2 κ.σ. καρότο σε κύβους2 μεγάλα κρεμμύδια3/4 φ.τ. …
Ο όρος biryani στην ινδική κουζίνα περιγράφει ένα πιάτο που περιλαμβάνει ρύζι το οποίο έχει μαγειρευτεί μόνο του με μπαχαρικά …
Ένα νόστιμο ρύζι ανάμεικτο με λαχανικά για να συνοδεύσουμε το κρέας ή το ψάρι μας…
Υλικά συνταγής 2 φλιτζ. καστανό ρύζι 4 φλιτζ. ζεστό νερό ή ζωμός λαχανικών 1 φλιτζ. καλαμπόκι βρασμένο 1 καρότο κομμένο …