Αμυγδαλόπιτα σιροπιαστή!
Υλικά 400 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 2 κούπες τσαγιού αμύγδαλο άσπρο τριμμένο 300 γρ. ζάχαρη 400 γρ. μαργαρίνη 8 αβγά 2 …
Υλικά 400 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 2 κούπες τσαγιού αμύγδαλο άσπρο τριμμένο 300 γρ. ζάχαρη 400 γρ. μαργαρίνη 8 αβγά 2 …
Όλα τα σπίτια στα πανέμορφα Ιόνια νησιά μας είχαν και έχουν αμυγδαλιές στον κήπο τους. Ήταν επόμενο λοιπόν όλες οι …
Η εποχή των Χριστουγέννων, είναι στο μυαλό μας συνδεδεμένη με παραδοσιακά γλυκά και όχι μόνο. Μπακλαβάδες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες αλλά και …
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Αμύγδαλα 2 φλιτζάνια του τσαγιού Φρυγανιά τριμμένη 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ …
ΥΛΙΚΑ ,8 φύλλα κρούστας Ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 350 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 300 γρ. ζάχαρη άχνη 3 …
175 γρ. τριμμένα αμύγδαλα 175 γρ. ζάχαρη 1/2 κουταλάκι κανέλα σκόνη 6 αυγά ξύσμα ενός λεμονιού βούτυρο ζάχαρη ψιλή κρυσταλλιζέ …
Υπέροχο σιροπιαστό γλυκό. Υλικά 500 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 1 και μισό κούπα τσαγιού αμύγδαλο άσπρο τριμμένο 300 γρ. ζάχαρη 400 …
Ένα υπέροχο σιροπιαστό γλυκό, λίγο πιο ελαφρύ από την καρυδόπιτα. Τη συνταγή μου έδωσε η κουνιάδα μου η Δάφνη. Και …