Κέικ σε φύλλο τάρτας με κρέμα
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Μια τέτοια στιγμή, η έμπνευση με οδήγησε σε μια μοναδικά νόστιμη και διαφορετική εκδοχή ενός “κανταϊφογαλακτομπούρεκου”. Μια τάρτα με βάση …
ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) 1 κτγ μπέικιν 250 γρ βούτυρο παγωμένο 1 κούπα …
Απλή τάρτα, η οποία γίνεται εύκολα, με κύρια συστατικά την κρέμα γάλακτος και την αμυγδαλόψιχα. Μια λεπτή στρώση ζάχαρης άχνης …
Κάτι μεταξύ μηλόπιτας και τάρτας με ξεχωριστή γέυση. Η ζύμη λιώνει στο στόμα!
Από την Καθηγήτρια Μαγειρικής Γεωργία Κοφινά…
Μια κρατσανιστή τάρτα με φρουτένια γέμιση… Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 450 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 225 γρ …
Τάρτα με Μπανάνες, με κριτσανιστή βάση φτιαγμένη από τριμμένο φουντούκι και κανέλα. Γεμισμένη με κλασική κρέμα ζαχαροπλαστικής και κρέμα σαντιγύ.Η …