Στρούντελ Μήλου με Μακεδονικό Χαλβά με Μέλι
Η μηλόπιτα είναι από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά, την έχω ψήσει σχεδόν σε κάθε εκδοχή της, όμως μία από …
Η μηλόπιτα είναι από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά, την έχω ψήσει σχεδόν σε κάθε εκδοχή της, όμως μία από …
Η νηστεία καλά κρατεί αλλά η όρεξη για γλυκό δεν σταματά ποτέ. Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο που μόλις ξεκίνησε, μπείτε στη …
Το σουσάμι και τα προϊόντα του, ταχίνι και χαλβάς, αξίζουν να κερδίσουν τη θέση τους στο καθημερινό μας διαιτολόγιο και …
Όσοι έχουν ζήσει στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζουν το νηστίσιμο επιδόρπιο που σερβίρεται μετά το φαγητό σε πολλά μαγαζιά εστίασης. Μάλιστα θεωρείται …
Βρήκα τη συνταγή για μάφιν από το site του Μακεδονικού χαλβά και μετά από δοκιμή και πείραμα κατέληξα σε ένα …
Ένας χαλβάς διαφορετικός, με γεύση από πορτοκάλι και φρέσκο βούτυρο!
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -4 φέτες χαλβά του μπακάλη -8 φέτες πορτοκάλι -4 κ.γ. μαρμελάδα πορτοκάλι -4 κουτ. σούπας κομματάκια …
1 νεροπότηρο νισεστέ 2 νεροπότηρα ζάχαρη 4 νεροπότηρα νερό 1 φλιτζάνι του τσαγιού αμύγδαλα καβουρντισμένα