Hot cross buns
Γλυκά ψωμάκια να τα πω, τσουρεκάκια με σταφίδες να τα πω, όπως και να τα πω είναι νοστιμότατα. Τα φτιάχνουν …
Γλυκά ψωμάκια να τα πω, τσουρεκάκια με σταφίδες να τα πω, όπως και να τα πω είναι νοστιμότατα. Τα φτιάχνουν …
Τα Χριστούγεννα, είναι μια ξεχωριστή περίοδος του χρόνου που μπαίνουμε στη κουζίνα παρέα με τα παιδιά και φτιαχνουμε μοσχομυριστά γλυκά. …
Υλικά συνταγής 200γρ. ζάχαρη 1 κ.σ. γλυκόζη 50ml νερό 100γρ. βούτυρο 1 πορτοκάλι (το ξύσμα του) 1 κ.σ. κανέλα ½ …
200 ML ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ 200 ML ΝΕΡΟ 175 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 1/4 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ 6 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ 235 ΓΡ. …
υλικά για 28-30 ρολά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κουταλάκια κάρδαμο σε σκόνη 200γρ ζάχαρη 50γρ φρέσκια …
Είναι μια τέλεια συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.
540 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φάκελο μαγιά ξηρή 150 γρ. βούτυρο πολύ μαλακό 200 …
Μία πρωτότυπη και μοναδική συνταγή για μηλόπιτα με βάση από κανταΐφι, και για επικάλυψη, υπέροχο κράμπλ αμυγδάλου. Με μήλα, αχλάδια, …
Κάντε το κολατσιό των παιδιών στο σχολείο πιο παιχνιδιάρικο, προσφέροντάς τους αφράτα και κυρίως μοσχομυριστά ρολλάκια- σαλιγκαράκια. Υλικά: 250 ml …
Πέρσι είχα κάνει ένα αφιέρωμα σε Πασχαλινές συνταγές και το ίδιο θα επιχειρήσω και φέτος. Ξεκινάω με αυτό το εύκολο …
Υλικά 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. κανέλα ½ κ.γ. κάρδαμο 125 γρ. …
Παρότι στην Ελλάδα ίσως να μη βρίσκεται, το ραβέντι είναι ένα άγριο φυτό που βρίσκεται σε τρομερά μεγάλες ποσότητες στη …
Για την γέμιση γλυκιάς κολοκύθας 2 φλιτζάνια (440γρ) πουρέ κολοκύθας (βρασμένη και καλά στραγγισμένη ή ψημένη στο φούρνο ) 1 …