Ανθοτυρόπιτα με κανέλα και θυμαρίσιο μέλι
Μια πίτα γλυκιά η σημερινή μου πρόταση, έτσι για να γλυκάνουμε την καινούρια εβδομάδα που μπήκε ηλιόλουστη ή έτσι… για …
Μια πίτα γλυκιά η σημερινή μου πρόταση, έτσι για να γλυκάνουμε την καινούρια εβδομάδα που μπήκε ηλιόλουστη ή έτσι… για …
Κρήτη, στέβια, πάσχαλινά καλλιτσούνια, υγειινή διατροφή
600 γρ. κίτρινη κολοκύθα ψιλοτριμμένη στο μούλτι ή στην ψιλή πλευρά του τρίφτη και στιμμένη καλά να μην έχει υγρά …
Μια αγαπημένη μου τάρτα που συνήθιζα να τη φτιάχνω πολύ τακτικά στην Τζέντα. Τα υλικά της τάρτας αποτελούν έναν ιδιαίτερο …
Η συνταγή είναι αυτοσχέδια καθαρά… ξέρετε ένα από κείνα τα πειράματα που κάνουν την κουζίνα μια εντελώς δημιουργική απασχόληση, βάζοντας …
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΝΕΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ… ΚΑΙ ”ΕΛΑΦΡΙΑ” ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ:1 kg ΑΛΕΥΡΙ ΓΟΧ 200 gr ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ 200 gr ΓΙΑΟΥΡΤΙ …
Γλυκιά γραβιέρα, μαλακό αθώο ανθότυρο και ξερά χρυσαφένια σύκα σε ένα αρμονικό συνδυασμό γεύσεων, με ανάλαφρη υφή. Όλα μαζί περιτυλιγμένα …
Μια παραδοσιακή λιχουδιά από το ιδιαίτερο νησί του Νίκου Τσελεμεντέ.Μοιάζει λίγο στη γεύση με τα κρητικά καλτσούνια, αλλά είναι λίγο …
Μας αρέσουν τα γλυκά που συνδυάζουν πρωτότυπα τα υλικά και δίνουν νέο γευστικό νόημα στις παραδοσιακές συνταγές που όλοι έχουμε …