Μαροκινό Κοτόπουλο με Κους Κους
Η μαροκινή κουζίνα ένα μείγμα από αραβικές, ανδαλουσιανές και περσικές επιρροές, όπως αυτό το μαροκινό κοτόπουλο με κους κους που …
Η μαροκινή κουζίνα ένα μείγμα από αραβικές, ανδαλουσιανές και περσικές επιρροές, όπως αυτό το μαροκινό κοτόπουλο με κους κους που …
Πλούσιο, αρωματικό και οικονομικό! Η συνταγή είναι απλή και δεν απαιτεί πολύ ώρα να γίνει. Για όσα λεπτά την κάνουμε …
Ένα πράγμα θα πω μόνο. Το φαγητό μας σήμερα ΔΕΝ είναι μοσχάρι κοκκινιστό! Μοιάζει αλλά δεν είναι! Τα μπαχαρικά…. η …
Η Τσικνοπέμπτη κάποτε ήταν φανταστική ή τουλάχιστον έτσι έμοιαζε στα παιδικά μου μάτια! Συνηθίζαμε να το τσικνίζουμε σπίτι, ήταν η …
½ κιλά περίπου χοιρινή πανσέτα ξεκοκαλισμένη και ανοιγμένη Για τη γέμιση 50 γρ. ΚΑΣΙΟΥΣ 1/2 πιπεριά πράσινη 1 καρότο 3 …
Μυρίζοντας την αχνιστή κούπα με τσάϊ, κανέλα, γαρύφαλλα και πορτοκάλι, θυμήθηκα αυτά τα πικάντικα γλυκά μπισκοτάκια μπαχαρικών που είχα φτιάξει …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ 250 γρ. Αλεύρι 5 γρ. μαγιά 5 γρ. αλάτι χοντρό 4 αυγά 1 κρόκο 75 γρ. …
Παϊδάκια με κόκκινη σάλτσα, ελιές και χαλούμι & βουτυράτο πλιγούρι
Υλικά συνταγής Για τα κεμπάπ: 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κ.γ. κόκκινο …